Rakennusten purkutyöt turvallisesti Nurmeksesta

Tilaa purkutyö

Karjalan Konepojat Oy tekee myös rakennusten purkutyöt nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti Nurmeksessa, Juuassa sekä Valtimolla.


Olemme vuosien saatossa purkaneet muun muassa omakotitaloja, huoltoasemia ja luhtitaloja, joten meiltä rakennusten purkutyöt sujuvat muitta mutkitta. Kun varsinainen purkutyö on suoritettu, vastaamme maa-ainesten ja rakennusjätteen asianmukaisesta kierrätyksestä Karjalan Ekokierrätys Oy:n kanssa. Soita meille ja tilaa kokonaisvaltainen purkutyö sekä jätteiden kierrätys meiltä!

Purkutyöt turvallisesti ja ammattimaisesti

Rakennusten purkutyöt vaativat erityistä osaamista ja varovaisuutta turvallisuuden takaamiseksi. Meillä Karjalan Konepojilla on asianmukaiset luvat, kalusto ja osaaminen rakennuskohteiden purkamiseen. Toteutamme purkutyöt tehokkaasti, turvallisesti ja aikataulussa pysyen. 

Purkutöitä varten yrityksellämme on käytettävissä:

  • Konekalustoa
  • Purkurobotteja
  • Liikennetraktori lisävarustein.
Ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa monipuolisen kaluston avulla joka purkukohteen. Purkutyöt ja rakennusjätteiden kierrätys on helppoa tilata meiltä yhdellä sopimuksella.

Karjalan Ekokierrätys Oy kierrättää kaiken

Kierrätämme rakennusten purkutöistä muodostuneet rakennusjätteet ja maa-ainekset ympäristömääräyksiä noudattaen yhteistyössä Karjalan Ekokierrätys Oy:n kanssa. Vuonna 2005 perustettu Karjalan Ekokierrätys Oy vastaa jätteiden kierrätyksestä turvallisesti ja lakia noudattaen. Yrityksellä on voimassa oleva ympäristölupa, joka takaa töiden lainmukaisuuden. Ekokierrätyksen toimipaikka sijaitsee n. 4,5 km Nurmeksen keskustasta Lieksaan päin ns. Torniovaaran kallioalueella.


Otamme vastaan muun muassa:

  • Puhdasta rakennusjätettä
  • Puhtaita maa-aineksia
  • Betonia
  • Tiiliä
Kierrätettäväksi saapuvat jätteet voidaan käsitellä monin eri tavoin. Tyypillisesti ne murskataan pulveroijalla ja murskauskauhalla pieneksi massaksi ja hyödynnetään uudelleen esimerkiksi maanrakennuksen parissa. Joidenkin materiaalien kanssa on kuitenkin toimittava eri tavalla. Ekokierrätyksen asiantuntijat tietävät onneksi, miten toimia kunkin jätteen kanssa.