Luotettavat maansiirtopalvelut Nurmeksesta

Pyydä tarjous maansiirrosta

Karjalan Konepojat Oy tekee maanrakennusta ja maansiirrot esimerkiksi rakennusten pohjatöiden, tien pohjatöiden, parkkipaikan tai vaikkapa maisemointitöiden yhteydessä.


Toteutamme maansiirrot tuntityönä tai kokonaisurakkana kohteen mukaan. Palvelumme ovat aina joustavasti sovittavissa ja toteutettavissa. Teemme maansiirtotyöt pääasiassa Nurmeksessa, Juuassa ja Valtimolla, mutta sovittaessa kauempanakin. Palvelemme kaikkia maansiirtopalveluita tarvitsevia, joten älä epäröi soittaa meille kaivuutöiden tiimoilta!

Joustavaa palvelua edullisin hinnoin

Maansiirtopalvelumme ovat yksityisten, julkisten ja yritysten saatavilla yhdellä puhelinsoitolla. Kattavalla kalustolla, ammattitaitoisella henkilökunnalla ja hyvällä suunnittelulla saadaan helposti aikaan kustannustehokasta työtä, josta asiakkaamme hyötyvät taatusti. Kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan edullista palvelua kaikille asiakkaillemme!

Maa-aineksen kierrätyspalvelut

Maansiirtotöiden ohessa syntyy normaalisti roppakaupalla maa-ainesta, jota ei voi vain heittää pois. Karjalan Ekokierrätys Oy palvelee tällä alalla. Kierrätämme mm. saastuneet maa-ainekset ympäristömääräyksiä ja lakeja noudattaen, elinympäristömme turvaksi. 

Maa-ainesten kierrätys on helppoa toteuttaa esimerkiksi maanrakennustöiden yhteydessä ilman ylimääräisiä sopimuksia tai ongelmia. Yhteistyö Karjalan Konepoikien ja Ekokierrätyksen välillä on saumatonta.

Maa-aineksen kierrätys